23 Eylül 2015 Çarşamba

The Balm Meet Matte Hughes


Herkese merhaba! Bu gün gratisin son indirim günü bizde daha fazla dayanamayıp indirimin gözde ürünlerinden biri olan The Balmın Meet Matte Hughes lipsticklerinden üçer tane edindik:)


İlk olarak serinin ambalajlardan bahsetmemiz gerekirse,retro esintiler bulunduran ambalajlara biz bayıldık.Diğer the balm ürünlerinde olduğu gibi bunlarıda saklamayı düşünüyoruz:)
Koleksiyonda 8tane renk bulunuyor.Bunlar Adoring,Charming,Committed,Honest,Loyal,Sentimental,Devoted,Chivalrous.


Bizim koleksiyondan tercihimiz ise Adoring,Honest,Commited renkleri oldu.Aslında Charming renginin internette gördüğümüz swatchlarını çok beğensekte indirimde deneme şansımız olmadı.Bu yüzden daha sonraki indirimlerde alınacaklar listesine eklendi:)



The balm ürünlerinin en önemli özelliklerden biri de paraben içermemesi.
Lipsticki ilk sürdüğünüzde kuruma aşamasında dudakta mentollü bir his bırakıyor.Bu da dudaklarda azda olsa bir dolgunluk sağlıyor.


Serinin fırçlarına gelirsek eğer hafif eğimli olan bu fırça ürünün daha kolay uygulanmasını sağlıyor.Size tavsiyemiz ürünleri bir dudak kalemi veya ürünün fırçasıyla ilk olarak dudak çerçevenizi geçip daha sonra sürmeniz.Sürdükten sonra 1dakikada ürün kendini sabitliyor.Gün içince kalıcığına gelirsek eğer,biz aldığımız ilk gün deneyimledik. Yemek yememize rağmen ürün 5saat dudağımızdan kıpırdamadı.Daha sonrasındada rahatsız edici bir görünüm bırakmadığını söyleyebiliriz.

Yukarıdan aşağıya (Adoring-Honest-Commited)

Ürünler tek katta rengini vermekte.Bu yüzden dudakta kat kat sürülmüş,topaklanmış hissiyatı vermiyor.Biz bu yüzden ürünü oldukça sevdik.Umarız sizede the balmın yeni mat lipstickleri hakkında fikir verebilmişizdir.
Son olarak ürün Gratislerde satılıyor.
İndirimsiz fiyatı 35₺.
İndirimli fiyatıyla 21₺
Bizi Takipte Kalın:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder