21 Eylül 2015 Pazartesi

Flormar İndirim Alışverişi (Ürün İncelemesi)


Herkese yeniden merhaba! Uzun süredir indirimde olan flormar bohemian dream koleksiyonundan sonunda bizde payımıza düşeni aldık:) Hazır ürün indirimleri hala devam ederkende sizlerle paylaşmak istedik.
Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki kardeş olarak koleksiyondan çoğu parçaların aynılarını beğendik.Bu yüzden ilk olarak ikimizinde aynı aldığı ürünlerden bahsetmek istiyoruz.

İlk olarak likit rujlarını denedik flormardan ve bu iki renge bayıldık.(04 peace out-09 1960s). Rujların sürümleri ve verdikleri renk oldukça başarılı.


Ürün fiyatı:5₺


Koleksiyondan beğenerek aldığımız ürün ise kremsi yapıda olan 01 Free-Spirited Tan oldu.Ürün ilk sürüldüğünde oldukça pigmentasyonu yüksek,


Daha sonra dağıltıldıkça daha doğal bir renk elde edebiliyorsunuz.Ürünün en beğendiğimiz özelliği bu oldu.Ürünün yoğunluğu ve renk tonu uygulayışınıza bağlı olarak değişiyor.

Ürün fiyatı:5₺.


İkimizinde aldığı son ürün ise bu aydınlatıcı ve ışıltılı makyaj sevenler için makyaj bazı olarakta kullanılabilecek olan skin highlighter oldu.



Ürün fiyatı:5₺.
Ürünün verdiği ışıltıyı biz oldukça doğal bulduk.

Merve'nin seçtikleri:

Ürünün fiyatı:10₺.
Söylememiz gerekirse ürün oldukça başarılı.Rujunuzu sürmeden önce uygulayıp bir süre oturmasını beklediğiniz takdirde,dudaktaki çizgileri doluyor ve rujunuzun rengini daha fazla belli ediyor.

Ceren'nin seçtikleri:

Flormar 201 ve 233 numaralı dudak kalemleri

Ürünün fiyatı:4.50₺.



Ürünün fiyatı indirimde 13₺ civarı.

Bizim flormardan alışverişimiz böyleydi. Flormar bohemian dream koleksiyonundan farlarıda en kısa sürede deneyimlemek istiyoruz.

Ve son olarak Cerenin aylardır aradığı indirimde denk geldiği bizim oldukça sabitlenmesini ve gün içindeki kalıcılığını başarılı bulduğumuz pastelin 09 numaralı mat rujunu sizinle paylaşalım istedik.


Ürünün indirimli fiyatı:13.25₺.

Bizi takipte kalın:)






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder