15 Mart 2015 Pazar

Bye bye winter!

Herkese merhabaaa:) Postun konusundan da anlaşıldığı gibi bizde herkes gibi kışı uğurlamak, baharı karşılamak istiyoruzz artık:) Baharın gelmemek için inat ettiği bu soğuk günler için kış sezonun bizim için vazgeçilmezlerinden biri olan kürklerden size bahsetmek istiyoruz! Günlük yaşantımızda oldukça rahat ve şık bulduğumuz kürkleri ilk defa satın alacak arkadaşlar için biz renkle kolay kombinlenebilecek krem ve ya siyah renklerini tavsiye ediyoruz.

   Kürk:Zara


   Gözlük:Ray-ban

   Çanta:Mavi

    Aksesuar:Topshop
    
    Ayakkabı:Pull and Bear
    Tayt:Minetan Butik



Tekrar belirtmekte fayda var ki sezonun hit fiyatlı parçaları için indirimi beklemek yapılabilecek en mantıklı alışveriş.Bu posta kullanılan bir çok ürününde indirimde itinayla bulunduğunu söylemekten büyük gurur duyarım:) 
Bir sonra ki postta görüşmek üzere öpüldünüzzz!!

3 yorum:

  1. Giydiğiniz kürkler hayvanlara eziyet çektirerek elde ediliyor. Bazıları öldürülüyor, bazıları da canlı canlı bağırtarak derileri soyuluyor, tüyleri çekiliyor. İnsaflı olun, kürk giymeyin. Kendi keyfiniz için insanlık suçu işlemeyin, günaha girmeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle merhaba şunu belirtmek isterim ki kullandığımız hicbir kurk gercek kurk degildir hepsi sunidirKeyfimiz icin hic bir canli turunu yok etme taraftari degiliz ama yinede uyariniz icin tesekkurler.Ama emin olabilirsiniz ki en az sizin kadar hayvanlari dusunuyor ve seviyoruz.İyi aksamlar!

      Sil
    2. Sert üslûbum için kusura bakmayın. Duyarlı bir insan olduğunuza sevindim. Cevabınız için ayrıca teşekkürler. İyi çalışmalar.

      Sil